Bel ons voor meer info: 06 - 53 954 789 of 06 - 83 140 356

Multibox Complex Nesselande Rotterdam

Garageboxen & Parkeersysteem

LET OP!

Nog diverse garageboxen te huur!

Locatie: Het bedrijvenpark Nesselande is gelegen in Rotterdam Alexander direct langs de A20 en in de nabijheid van de A12 • Agglomeratie Rotterdam - Rijnmond, met ca. 1 miljoen inwoners • Aansluitend op bedrijvenzones langs de Hoofdweg.

Multibox Garageparken & Stallingen is een concept dat op meerdere plaatsen in de regio vorm heeft gekregen en zal krijgen. De vraag naar bedrijfsunits en garageboxen blijft groeien. Niet alleen bij particulieren die er hun caravan, jetski of boot willen stallen, maar ook voor lokale ondernemers die hun eigen bedrijfs- of opslagruimte optimaal willen benutten. De oppervlakte van de boxen op dit complex variëren van ca 12m² tot 60m². Op zoek naar een veilige bedrijfs- of opslagruimte of een parkeermogelijkheid voor voer- of vaartuig? Woont u in Rotterdam, Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Bleiswijk, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Zoetermeer, Benthuizen, Boskoop, Moordrecht, Zevenhuizen, Moerkapelle, Waddinxveen of Gouda? Bij ons bent u op het juiste adres voor een garagebox of autostalling.

Ons parkeersysteem:
Wie een veilige parkeermogelijkheid of autostalling voor een Cabriolet, Oldtimer, Motor of bijvoorbeeld Jetski zoekt, weet hoe beperkt de ruimte is. Er is vrijwel niets te koop of te huur en de ruimte op straat is aan strenge regels gebonden. In ons parkeersysteem kunt u een parkeerplek huren en heeft u een betaalbare mogelijkheid om uw voer- of vaartuig het hele jaar veilig te stallen in onze autostalling / parkeersysteem!

Brochure

Ik wil meer informatie over Multibox Complex Nesselande Rotterdam


24/7 toegang

24 uur per dag, 7 dagen in de week toegankelijk

Toegangscontrole

Persoonlijke unieke toegangspas

Bewaking

Elektrisch bedienbaar hek, ’s nachts verlicht, camerabewaking

Beleggen

Onze garageboxen zijn een interessante belegging!