Multibox 23

Beleggen

Van Kleef Dordrecht Vastgoed ontwikkelt multifunctionele garageparken en stallingen onder de naam MULTIBOX. Daarnaast ontwikkelen wij vastgoedprojecten in de breedste zin van het woord.

Wilt u optimaal beleggen in vastgoed met een goed rendement?

Dan is het investeren in MULTIBOX garageparken een serieuze optie. Garageboxen zijn in trek bij particuliere beleggers, maar ook bij - startende - ondernemers. De verwachting is dat de vraag toeneemt!

Deze vorm van investeren speelt in op het groeiende aantal zzp’ers en mkb’ers die behoefte hebben aan eigen bedrijfsruimtes. Zo zoeken klusbedrijven naar veilige opslag voor gereedschap en machines. En wat denkt u van de enorme groei in webshops? Online verkopen is een gigantische groeimarkt, waarvoor internetondernemers op zoek zijn naar magazijnruimte. Daarom is het gebruik van voordelige, multifunctionele garageboxen in opkomst.

Onderhoudsvrij, minimale onderhoudskosten

Vrij verhandelbaar

Verschillende afmetingen

24/7 toegankelijk met eigen toegangspas

Toegang tot complexen via elektrisch bedienbare hekwerken

Binnen en buiten camerabewaking

Hoog voorzieningenniveau

Boxen naar eigen wensen in te richten

Gunstige fiscale voordelen en rendement

Reële kans op waardestijging

Goed bereikbare locaties

Goede investering

Van Kleef Dordrecht Vastgoed ontwikkelt en bouwt op beveiligde terreinen aan elkaar geschakelde garageboxen. De garageparken zijn gevestigd op diverse locaties in zuidwest Nederland. Voor iedere belegger bieden wij een op maat gesneden beleggingsoptie aan.

Een garagebox kopen bij MULTIBOX is een goede investering, zowel voor eigen gebruik als opslagruimte of als belegging. Wij hanteren een scherpe prijsstelling: bewust, voor het verhogen van het verhuurrendement en nettorendement. Bovendien biedt het u interessante fiscale voordelen.

Wanneer u zelf geen gebruikt maakt van uw garagebox, kunt u deze onder eigen beheer verhuren. De garageboxen zijn vrij verhandelbaar. Het verhuren van onroerend goed zoals een garagebox is een goede manier om maandelijks extra inkomen te ontvangen en een goede belegging voor de toekomst. Uiteraard kunnen wij ook bemiddelen bij verhuur van uw garagebox!

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact met ons op!

Wilt u meer informatie over garageboxen of camper­stallingen?

Neem dan contact met ons op: wij helpen u graag!

Veelgestelde vragen

Wat houdt de aankoop van een garagebox precies in?

U koopt een garagebox op één van onze MULTIBOX garageparken en stallingen. Een MULTIBOX garagepark en stalling is een complex met garageboxen bestemd voor op- en of overslag, stalling en daaraan ondergeschikte productiefaciliteiten ten behoeve van het bewerken en/of verwerken van goederen.

U koopt hierbij een appartementsrecht op een MULTIBOX garagepark en stalling, waarmee u eigenaar wordt van een aandeel in het eigendom van de grond en de gebouwen met het exclusieve gebruiksrecht van uw garagebox.

Wat is een koop-/aannemingsovereenkomst?

Als u een garagebox koopt, worden de wederzijdse rechten en plichten vastgelegd in een overeenkomst, de koop-/aannemingsovereenkomst. In deze overeenkomst zijn zaken geregeld die op de koop van de grond en op de bouw van de garagebox betrekking hebben.

Mag ik mijn garagebox verhuren?

Met de aankoop van het appartementsrecht heeft u de bevoegdheid tot het uitsluitend gebruik van een garagebox. U kunt deze garagebox zelf in gebruik nemen of overgaan tot verhuur. U bent volledig vrij om zelf een huurder aan te trekken, een huurovereenkomst te sluiten en het administratieve verhuur beheer te voeren.

Moet ik garagebox via MULTIBOX verhuren?

Nee. U bent vrij om voor deze werkzaamheden een makelaar en/of een andere partij in te schakelen. Maar u kunt natuurlijk voor deze werkzaamheden ook gebruik maken van onze diensten.

Wat is de verhuurgarantie?

Als u voor meer dan € 150.000,- investeert (dat zijn dus per definitie meerdere garageboxen) kunt u profiteren van de huurgarantie, waarbij MULTIBOX gedurende 5 jaar een vast rendement garandeert.

Hoe komt verhuur tot stand?

Het is gebruikelijk om voor verhuur het model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) te hanteren. In de huurovereenkomst worden onder andere de huur (het bedrag), de termijn en andere bepalingen vastgelegd.

Wat moet ik nog doen als de garagebox verhuurd is?

In principe weinig. De VvE (Vereniging van Eigenaren) regelt voor uw het onderhoud en de verzekering van het park. Bij beëindiging van een huurovereenkomst en het aangaan van een nieuwe huurovereenkomst moet er een opname van de garagebox en meterstanden (water en stroom) plaatsvinden. U kunt dit (zogenaamde verhuurbeheer) uitbesteden aan een verhuurbeheerder.

MULTIBOX